Aurskog-Høland BygdetunAurskog-Høland kommuneTeaterskole

Teaterskole i år igjen!

Fra 1. til 4. juli blir det igjen teaterskole på Aurskog-Høland bygdetun!!!

Teaterskolen er for deg som er født mellom 2012 og 2006. Vi vil jobbe samla og i grupper, alt ettersom behovet er for gruppa i sin helhet. Vi skal bruke litt tid på å bli kjent med hverandre før vi jobber fram mot en visning. I år er temaet «gamledager» og vi vil bruke husene på bygdetunet som en del av vår sluttvisning. Undervisningsteamet i år består av Ingrid Marie Natrud, Marte Brøtmeth, Paul-Thomas Sollien og Juliane Husvik Sukkestad, noen kjente og noen nye. Disse vil følge gruppen alle fire dagene.

Kurset varer fra 10 til 15 hver dag, med avslutningsfremføring torsdag kl 14-15. De som vil se på bes møte presis. Kurset varer over fire dager: 1.-4.juli. Det tilbys i år også barnepass fra kl 9 til 10, og fra kl 15 til 16. Det koster 50kr per time.

Har du spørsmål eller ønsker å melde deg på, så send en e-post til bygdetruppen@gmail.com.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *