gjensidigestiftelsenTeaterskole

TEATERSKOLEN – SOMMEREN 2020

Vi gjennomførte teaterskolen i år også, og det med brask og bram! Knallsuksess med hele 22 barn!!!

Vi var redd for at teaterskolen skulle avlyses denne sommeren pga koronasituasjonen, men slik ble det heldigvis ikke. Vi fikk retningslinjer av Viken teaterråd som vi fulgte, og slik fikk vi gjennomførte både kurs og visning med publikum. I tillegg fikk vi støtte av Gjensidigestiftelsen, noe som gjorde det mulig for oss å investere i rekvisitter og ekstra bemanning. Takk til Gjensidigestiftelsen.

Vi slo også rekorden når det gjelder antall påmeldte barn, noe som vi er fryktelig glad for! Dette betyr at vi for alvor har begynt å tenke en ren barneteatergruppe. Ja, tanken er allerede forestilling til julegrantenninga på Fosser. Så hold på tanken du også, mer info kommer snart!

Til sist vil vi takke instruktører og medhjelpere som fikk dette hele til å gå rundt. Uten dere ville vi ikke hatt noe kurs å tilby. Takker og bukker og ønsker alle en god sommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *