Teaterskole i høstferien

Nå har vi fire år på rad kjørt teaterskole i sommerferien, men høstferien har vi aldri prøvd oss på, så det måtte vi bare gjøre!

Selv om det er en pandemi som herjer i landet og i verden, så holder vi fortsatt på med teater. Vi har faktisk funnet ut av at det er lettere å holde teaterskole enn å ha vanlige øvelser. Det er nemlig sånn at det er ulike smittevernsregler for barn og voksne. Barn opptil 19 år kan være nær hverandre hvis de jobber sammen over lenger tid, mens voksne må fortsatt holde meteren, så lenge man ikke er i familie eller har hverandre som sin ene besøksvenn. Man blir jo veldig kreativ med slike regler, så vi fortsetter med å skape forestillinger, men vi utvikler også teaterskolen videre. Samtlige ferier vil vi herved bruke til å satse på at barn og unge får et teatertilbud!

I høstferien var det hele 13 barn med på teaterskolen. Flere nye fjes og flere gutter. Det var stas! Thor-André Walløe og Marte Brøtmeth var instruktører og fokuset denne gang var bandmime, eller tegneseriemime som det også kalles. Historien som ble fortalt var Hans og Grethe. Stemningen var god hele veien og latteren satt løst, det var godt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *