Aurskog-Høland BygdetunHistorisk vandringIndre Akershus BladLøken gamle kirkegårdSparebankstiftelsen

Vi har fått tilskudd!!

Vi har vært så heldige å få tilskudd fra Amedia sin tilskuddsordning via Sparebanskstiftelsen, så det betyr at «Liv i bygda» blir en realitet!! Takk til Indre Akershus blad for at de valgte oss! Vi gleder oss til å møte barn og unge på Aurskog-Høland bygdetun med de vakre bygningene som kulisse for hele opplevelsen. Dagen blir den 21.juni og det blir mulig å melde seg på via vårt Facebook-arrangement. Liv i bygda var en stor suksess da vi hadde det for noen år tilbake, og vi gleder oss til å få dette til på ny!

Vi har også tidligere fått tilskudd ifra Viken fylkeskommune og Sparebankstiftelsen til lokaIhistoriske vandringer som vi sammen med Fosser vel planlegger på Løken og Fosser. I mai gikk startskuddet for første vandrerute. Første historie ut var historien om Karl 12 og Oberst Kruse på Løken gamle kirkegård den 12.mai for elever fra Bjørkelangen videregående.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *