Aurskog-Høland BygdetunBibelhistorieBonderomantikkBygdetruppenKarlsson på taketKirketeaterKurøenLiv i bygdaTertitten

Sommer og teateroppdrag i kø

Med junimåneden trådte vi inn i tiden for avslutninger og utendørs underholdning. Stressende, men moro for teaterentusiaster som oss 😉

Karlsson på taket gikk av stabelen første helga, og jammen ble det fullt i salen på begge forestillingene. Moro! Vi spilte for første gang i Bråte kultursal med gjengen, og det var vellykket! En akkurat passe stor scene for oss.

Så var det oppdrag…

Og ikke til å forglemme, så klarte vi å få til en opptreden i Skedsmo kirke også. Etter endt DKS-Viking (som ikke er i regi av Bygdetruppen). Denne gangen handlet den om gjetergutten David og hans vei til å bli konge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *