Marte Brøtmeth som Datteren

I flere år har teater vært en stor og viktig del av Marte sitt liv. Hun har vært med i Bygdetruppen Teater fra starten av, og har spilt i forestillingene Et sted i Skauen og Kaptein Smijern-forestillingene. Hun har også vært med i Regionsteateret Baluba og er en del av ensemblet til Tut og Kjør. Hun har også sunget i Chili og gått drama i kulturskolen. Derfor er det kanskje ikke så rart at hun liker å kalle seg sjøl for Teaternerden.

I sommer spiller hun datteren til hovedkarakteren Enhver i  Spillet om Enhver. Datteren er et påkosta barn med utdannelse, og har alle de materielle goder hun kan drømme om. Men hvor god er egentlig relasjonen mellom henne og faren?

Svaret får du 28-30.juli på Løken Gamle Kirkegård. Da spilles forestillinga for første gang ute på norsk jord. Den gamle kirkegården utgjør en perfekt scenografi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *