Løken gamle kirkegårdMiddelalderspelSpelSpillet om Enhver

ET HÅP OM NY TRADISJON

Tove Magnæs Bolstad har et nært forhold til Løken Gamle Kirkegård, i 30 år var hun en viktig pådriver for Olsokfeiring på stedet gjennom Bygdekvinnelaget. Og da muligheten kom for å være med på et arrangement der igjen, var hun ikke sein med å melde interesse. Og håpet er at det på nytt kan skapes en Olskoktradisjon på Løken Gamle Kirkegård.

Men Langstrandadama hadde nok ikke sett for seg at hun skulle bli skuespiller på denne ferden mot forestilling. Hun skulle stå
og være korist i den tradisjonelle formen. Men slik har det ikke blitt, i dag spiller hun slektningen Syngenes og er smådjevel i tillegg til å synge. Det utfallet var nok ganske fjernt da prosessen starta.

Hun påpeker at stykket er verdt å se, at prosessen har vært lærerik, utfordrende og ikke minst fått et innblikk hvor mye arbeid en produksjon krever. Og om hun skal trekke fram noe spesielt? Den trillende latteren til Juliane.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *