BygdetruppenLøken gamle kirkegårdMiddelalderspelSpelSpillet om Enhver

Den trillende latteren

Eventyret starta da Juliane Husvik Sukkestad bestemte seg for å ta en master i Drama -og Teaterkommunikasjon og ville at den skulle være nyttig. Og nyttig har den vært, tre år etterpå står hun og Bygdtruppen Teater som produsenter for Spillet om Enhver på Løken Gamle Kirkegård. På disse åra har hun øst ut av kunnskapen sin og etablert et teatermiljø i Aurskog-Høland kommune som går på tvers av alder, bosted og kjønn, med fokus på kompetanseheving og sjølutvikling. Smia har blitt etablert som en kulturarena på Fosser og reminisenceteateret er i ferd med å bli Bygdetruppens varemerke, med fokus på våre egne historier og gullet i egen skog.

Juliane er synonymt med kreativt sprengstoff, mot, raushet og høg kompetanse i teaterfeltet. I Spillet om Enhver er hun både regissør og skuespiller, og mens ensemblet virrer hit og dit for å utføre sine arbeidsoppgaver, sminker hverandre, leiter etter ting som midlertidig har forsvunnet, bærer rekvisitter og ordner scenografien, høres den trillende latteren til Juliane – som fungerer som balsam for oss alle.

Det levner liten tvil om at forestillinga er banebrytende innen teaterlivet i Aurskog-Høland kommune. Og nå gleder vi oss til å ta i mot publikummet! Velkommen til forestilling!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *